Skip to main content

Is uw bedrijf online in orde?

Geschreven op:

16 januari 2021

Als er tegenwoordig in deze coronatijd iets belangrijk is dan is dat u goed online op orde bent met uw bedrijf. Uw online presentatie op het Internet moet goed geregeld zijn en er prima uitzien. Geen oude, rammelende website met verouderde en verkeerde informatie. De allereerste indruk die uw website geeft is heel vaak van doorslaggevend belang. Hebt u een moderne en professionele website die herkenbaar uw bedrijf presenteert, dan zal die bezoeker veel eerder uw klant worden.

Digitale visitekaart

Uw website is uw digitale visitekaart, en uw klant verwacht een mooie en verzorgde digitale omgeving die prettig aanvoelt, en meteen antwoord geeft op de vraag van de klant. Die moet niet te lang zoeken naar een product of een dienst die u aanbiedt. Heeft die klant een vraag, dan is het fijn om te ervaren dat er probleemloos en snel contact met uw bedrijf kan worden opgenomen.

De website van nu

Tegenwoordig is een website voor een bedrijf meer dan alleen even snel enkele pagina’s online zetten. Een goede website is gelinkt aan uw huisstijl, en straalt uit wat u met uw bedrijf wilt uitstralen. Ook zorgt de website voor overzichtelijke en juiste informatie die eenvoudig en snel antwoord geeft op op vragen als “Wie bent u?”, “Wat hebt u mij te bieden?” en "Hoe kom ik met u in contact?" En als u dan een mooie website heeft, dan moet deze ook nog gevonden worden en ook dat vraagt kennis van zaken.

Social media

Naast die goede website is uw aanwezigheid op social media ook bevorderlijk voor uw klantencontact. Bijvoorbeeld een Linkedin profiel is daarin best wel belangrijk. Dat profiel kan zodanig worden ingericht dat het de functie krijgt van een online CV, waarin de klant u beter kan leren kennen. Bij goed gebruik van Linkedin kan het u ook nieuwe klanten en opdrachten opleveren. Bij mij werkt dat geregeld zo. Zowel een website als een Linkedin profiel moeten goed met elkaar verbonden zijn en dezelfde uitstraling hebben.

Hulp nodig?

Regelmatig zie ik dat de onlinepresentatie flink te wensen overlaat, is verwaarloosd, en er geen relevante informatie op staat. Vaak is er niet genoeg interesse voor, of wordt het belang onderschat. Ook krijg ik geregeld te horen dat de kennis ontbreekt en dat het daardoor blijft liggen. Dat is jammer! Wanneer u dat in orde brengt zult u al snel de resultaten daarvan zien.

Contact

Wilt u meer weten over de mogelijkheden, en hoe ik u kan helpen met uw online vertegenwoordiging op het Internet? Neem dan eens vrijblijvend contact op en wellicht boekt u ook snel meer resultaat.