Skip to main content
Laat uw website goed onderhouden

Is uw website ook het kind van de rekening?

Geschreven op:

07 juni 2012

Tijdig onderhoud van uw website is belangrijker dan u denk. Voor het onderhoud van websites zijn allerlei oplossingen bedacht. Maar wanneer het er op aan komt is een website vaak het kind van de rekening. Het ontbreekt aan tijd en aandacht om de zo noodzakelijke veranderingen aan te brengen. 

Hebt u tijd genoeg voor uw website?Prachtige oplossingen worden en zijn bedacht om website "even in 10 minuten" te doen. U koopt even een pakketje met software waarop kant en klare websites staan. Even een avondje werk en uw in uw ogen prachtige website staat. Soms is dat zo maar behaald die website het beoogde resultaat? Bezoekers en opdrachten vanaf uw website blijven uit. De teleurstelling komt en de aandacht verslapt en uw digitale visiekaart keert zich omgemerkt tegen u.

Zoveel te doen, zo weinig tijd

Vervolgens zie je dat bij veel bedrijven de website er "even bij wordt gedaan" door iemand. Deze persoon altijd te druk is met zijn eigen werk, uw website is het kind van de rekening. Het gevolg laat zich raden: uw website raakt verouderd en bezoekers komen zeker niet meer terug.

10 seconden

Uw tijd om van een bezoeker een (potentiële) klant te maken, bedraagt ongeveer 10 seconden! Binnen die 10 seconden moet uw website er staan, inclusief duidelijke navigatie en interessante content. U heeft slechts 10 seconden om uw bezoeker te overtuigen van uw kwaliteiten. 10 luttele seconden bepalen in feite het rendement van uw site: kostenpost of omzetgenerator...

Tijd, techniek en inspiratie

Naast de factor tijd, stelt het internet geheel eigen eisen aan teksten en afbeeldingen. Kort, gestructureerd en pakkend moeten uw teksten zijn. Foto’s en films moeten snel downloaden en iets toevoegen aan uw teksten. En naast de technische eisen vraagt uw website bovenal om inspiratie! Om mensen met ideeën die uw internetcommunicatie vorm kunnen geven!

Onderhoudscontracten

Met een onderhoudscontract bent u verzekerd dat uw website er altijd goed uitziet. U behoefd zich niet te verdiepen in allerhande technieken en kunt uw kostbare tijd anders voor gebruiken.

Neem snel contact met mij op als u vandaag nog gebruik wilt maken van de uitgebreide service van De Webteur Webdesign!

Lees ook: Volledige service en onderhoud van uw website