Skip to main content

Joomla website onderhoud

Met het onderhoudspakket van De Webteur Webdesign blijft je Joomla website snel, veilig en online. Tijdig doorvoeren van de nieuwste updates en regelmatig een backup maken is van levensbelang voor uw Joomla website.

Benieuwd naar het professioneel onderhouden van je Joomla website? Informeer dan vrijblijvend bij De Webteur Webdesign naar de mogelijkheden!

Vul hier uw naam in!
Vul hier een geldig Emailadres in!
Please write a subject for your message.
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer

Waarom een website laten onderhouden?

Joomla wordt door De Webteur Webdesign gebruikt als de basis software voor iedere website. Vervolgens worden daar meerdere software componenten, modules en plugins aan toegevoegd voor extra functies en mogelijkheden. Samen zorgen deze voor de werking van de website en hoe deze is vormgegeven. Dit alles wordt voortdurend doorontwikkkeld zodat je altijd een goed werkende en moderne website hebt. Maar dan moet wel goed geregeld worden dat deze updates op tijd worden geinstalleerd. Doe je dat niet dan wordt een website snel kwetsbaar, gaat minder goed functioneren en kan dan al snel het doelwit worden van hackers.

Voorkom een slecht werkende website!

De techniek waarmee internet werkt en waarmee providers hun servers laten werken is ook voortdurend in ontwikkeling. Een website moet daarin wel meegroeien en dat doe je door deze steeds opnieuw te voorzien van de nieuwste updates. Daarmee blijft je website optimaal functioneren en bescherm je tevens de website ook het beste tegen hackers. Dat laatste is absoluut niet onbelangrijk. Hackers zijn voortdurend op zoek naar kwetsbare websites om die te misbruiken.

De risico's van niet tijdig updaten

Met het onderhoudspakket van De Webteur Webdesign verklein je de risico's aanzienlijk en bescherm je de website het beste tegen hackers. Als een hacker je website overneemt dan kan deze bijvoorbeeld:

 • Eventuele opgeslagen data inzien en wijzigen.
 • Wachtwoorden achterhalen van e-mail accounts en deze gaan ge(mis)bruiken (spam versturen).
 • Foute content plaatsen zoals fishing websites, porno, etc.
 • Foute software (b.v. virsussen) verspreiden.
 • Je website aanpassen of zelfs verwijderen.

Wat houdt het onderhoudspakket in?

Wanneer je een Joomla website laat onderhouden door De Webteur Webdesign, dan heb je een website zonder zorgen. Dan heb je er zelf verder geen omkijken naar, en ben je verzekerd van een goed werkende website die altijd online is. Met name voor bijvoorbeeld ondernemers of wanneer weinig tot geen kennis hebt over de technische kant van een website, is dit een uitkomst.

Het onderhoudspakket is inclusief:

 • 24/7 monitoring van je website om goede werking.
 • 24/7 monitoring of je website niet onverhoopt off-line is.
 • 24/7 monitoring of je website niet is gehackt.
 • Een actuele en effectieve firewall die bescherming biedt tegen hacken en DDos aanvallen.
 • Wekelijke controle op updates en installatie daarvan.
 • Meerdere backups per dag mits de website bij De Webteur Webdesign is gehost.
Website laten maken
Joomla website

Een Joomla website laten maken!

De Webteur Webdesign ontwikkeld alle websites met het betrouwbare content management systeem (CMS) Joomla. Joomla is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar biedt standaard ook veel mogelijkheden. Daarmee is Joomla niet alleen een robuust systeem, maar groeit het ook eenvoudig mee met de ontwikkelingen van je vereniging.

Waarom je een nieuwe website door De Webteur Webdesign uit Apeldoorn laat maken en onderhouden?

Ben jij een ondernemer die graag goed online zichtbaar is? Zoek je een unieke en professionele website design die echt werkt? Wil je een mooie en betaalbare website maar je hebt daar zelf geen kennis over of tijd voor? Werk je graag met een betrouwbaar webdesign bureau die uitstekende support en goede bereikbaarheid biedt?

De volledige service van De Webteur Webdesign

De Webteur Webdesign voor Joomla website onderhoud!

Wat maakt De Webteur Webdesign in Apeldoorn uniek?

De Aanpak van De Webteur Webdesign is volledig gericht op de opdrachtgever. Ik neem de tijd om jouw vereniging, de activiteiten en doelen te begrijpen. Zodanig dat ik een website kan ontwerpen en maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is naar de speciale behoeften en functies die voor jouw vereniging belangrijk zijn.
Zie ook Compleet en betaalbaar website laten maken

Is de nieuwe website mobielvriendelijk?

Al mijn websites maak ik in Joomla en met de template bouwer Yootheme. Die combinatie zorgt dat de website zich optmaal aanpast aan de verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones. De gebruikerservaring is daarmee optimaal.
Lees ook Top 5 aandachtsgebieden bij webdesign

Kan ik mijn huidige website laten vernieuwen en onderhouden?

Natuurlijk! Dat doe ik regelmatig en kan je bestaande website een complete make-over geven. Daarbij gebruik ik de nieuwste trends in ontwerp en de allernieuwste technologie. Je krijgt dan een nieuwe en moderne website die dankzij gericht onderhoud ook Up te Date blijft en je met je vereniging altijd online bereikbaar blijft.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Hoe veilig is een nieuwe website van De Webteur Webdesign?

Tegenwoordig is de veiligheid van een website een heel belangrijk gegeven. Standaard installeer ik geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voorzie ik iedere website van een SSL-certificaat. Ik bied veilige en betrouwbare hosting aan die dagelijks meerdere backup's maakt, en die op een Nederlandse server staat. Die hosting is daarnaast volledig geoptimaliseerd voor een Joomla website en daardoor extra veilig en supersnel.
Zie ook Betrouwbaar en veilige webhosting

Met welk CMS gebruikt De Webteur Webdesign?

Alle websites van De Webteur Webdesign worden gemaakt met Joomla. Dat is het beste systeem en bovendien kost het niets en is gratis te gebruiken. Daaroor kan ik tegen een eerlijke prijs een mooie en technisch goede websites maken en ontwerpen.
Zie ook Website laten maken met CMS Joomla.

Biedt De Webteur ook ondersteuning nadat de nieuwe website klaar is?

Absoluut. Ik zie goede service en goede support tijdens en na het maken van een nieuwe website als onderdeel van het gehele maakproces. Met mijn service- en onderhoudscontract zorg ik dat je Joomla website altijd Up to Date blijft en optimaal blijft functioneren. Dat is niet alleen belangrijk voor je continue online bereikbaarheid, maar ook voor de vindbaarheid van de website.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Wat voor garantie biedt De Webteur Webdesign

De garantie bij het maken van een nieuwe website bij De Webteur Webdesign is dat je als opdrachtgever volledig bij het hele proces betrokken bent en dus direct invloed hebt in het ontwerpproces. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken en dat wordt ook het bedrag wat je op je factuur terug zal zien. Daarnaast betaal je pas als de nieuwe website online is gezet op je domein en je helemaal tevreden bent.

Portfolio De Webteur Webdesign

Wat kost het website onderhoud bij De Webteur Webdesign uit Apeldoorn?

Wanneer de Joomla website is gemaakt door De Webteur Webdesign dan kost het standaard onderhoud € 80,- per drie maanden. Naast het reguliere onderhoud geeft ik dan ook ondersteuning als je vragen hebt over je website.