PG Dedemsvaart

PG Dedemsvaart

Twee kerken binnen het Overijsselse Dedemsvaart gingen in 2020 fuseren tot één kerk onder de naam Protestantse Gemeente Dedemsvaart. Naast dat een dergelijk samengaan van twee kerkelijke gemeentes een boeiend en intensief traject is, vraagt ook de communicatie binnen de eigen nieuwe kerk en naar buiten toe de nodige aandacht. Een nieuwe frisse en moderne website past daarbij en die keuze is in dat proces ook gemaakt.

Daarbij werdt ook gekozen voor De Webteur Webedesign die als ervaren webdesigner binnen kerkelijke en religieuse organisaties PG Dedemsvaart heeft geholpen en begeleid in relaliseren van hun nieuwe website. Op zondag 6 september 2020 werdt deze gelanceerd tijdens de startzondag van hun nieuwe kerkelijke gemeente.

Er is gekozen voor compacte informatie en een compacte website. Veel informatie is met behulp van een slider (accordeon) teruggebracht tot één pagina. Dat maakt de informatie snel toegankelijk en ook prettig leesbaar op smartphones. Al met al opnieuw een mooi proces met een mooi resultaat.

Voorbeelden

Homepage

Homepage

Agenda

Agenda

adres & Informatie

adres & Informatie

Wat De Webteur doet voor PG Dedemsvaart

Klantreactie

In het afgelopen jaar hebben we binnen de Protestantse Gemeente in Dedemsvaart heel prettig samengewerkt met Jan bij de ontwikkeling van onze nieuwe website pgdedemsvaart.nl. Jan voelde goed aan wat onze wensen waren, reageerde altijd snel op vragen of opmerkingen en kwam zelf ook met goede ideeën. Het was heel fijn dat Jan veel ervaring heeft in het ontwikkelen van websites voor kerken en begrijpt hoe een kerkelijke gemeente in elkaar steekt. Daardoor had hij vaak al aan een half woord genoeg.....
Wij zijn erg blij met onze mooie en gebruiksvriendelijke website!

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!