Johan & Caroline

Sfeermakers van huis uit!

De Webteur ontwerpt sfeervolle website met ambiance.

Johan & Coriline Lammers werken met hun bedrijf Lammers Support Group vanuit hun huis in Klarenbeek. Zij verkopen sfeer en inspiratie op uiteenlopende manieren. Ze gebruiken daar hun schitterend verbouwd herenhuis voor maar werken ook in de marketing en de verhuur. Gastvrijheid is daarbij het sleutelwoord. De Webteur verzorgt inmiddels al weer heel wat jaren hun online activiteiten met onder andere meerdere websites.

  • Website met sfeer
  • Website met een luxe uitstraling
  • Sfeervolle website met luxe uitstraling

De Deel

Sfeerlocatie

Deze website straalt de luxe sfeer en de authenticiteit uit van deze Veluwse herenboerderij waar in een bijzondere ambiance vergaderd kan worden in combinatie met een uitstekende catering.

Johan en Caroline bouwen een nieuwe sfeerlocatie waardoor deze website niet meer online staat.

Website voor sfeervolle en spraakmakende lifestyle events en teambuildingsWebsite voor sfeervolle en spraakmakende lifestyle events en teambuildings
Waar sfeer het verschil maakt!

Sfeerevents

Exlusieve evenementen, spectaculiare teambuildings, spraakmakende lifestyle events en zoveel meer, zijn de ingredienten voor deze website. Daar waar sfeer het verschil maakt!
Website voor verhuur en verkoop van marktkramenWebsite voor verhuur en verkoop van marktkramen
De brengers van sfeer

Sfeermarktkraam

Deze website laat zien wat de mogelijkheden zijn van deze authentieke houten marktkraam, die sfeerbepalend is bij talloze evenementen.

July 5, 2017

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


© De Webteur Webdesign