Skip to main content

Website voor het MKB

De Webteur Webdesign maakt websites voor ondernemers in het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).  Heb jij een nieuwe website nodig voor je onderneming, of is je huidige website aan vervanging toe? Ik maak mooie, moderne en mobielvriendelijke websites op maat, met een unieke uitstraling waarmee jouw onderneming goed op de online kaart gezet wordt.

Wanneer je als MKB'er een nieuwe website wilt laten maken voor je onderneming of je huidige website wilt vernieuwen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in!
Vul hier een geldig Emailadres in!
Please write a subject for your message.
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer

Een website laten maken voor het Midden- en Kleinbedrijf (MKB).

Een professionele website op maat laten maken met een creatief, verfrissend en opvallende vormgeving en een unieke uitstraling, dat is wat je van De Webteur Webdesign mag verwachten. Met oog voor het detail worden al je wensen omgezet in een mooi en uniek website ontwerp. Zet je onderneming op de kaart.

Een website laten maken voor een eerlijke prijs en uitstekende service.

Als ondernemer in het MKB ben je met veel zaken bezig en niet zelden schiet de website er dan bij in. En dat terwijl je weet dat dit je digitale visitekaart is waar nieuwe klanten vaak het eerst mee in aanraking komen. Herken je dit? Kom dan eens in gesprek met De Webteur Webdesign in Apeldoorn. Ik kan je helpen aan een prachtige nieuwe website en het hele proces daaromheen uit handen nemen. En dat voor een eerlijke prijs en uitstekende service.

Een veilige website en complete service

De Webteur Webdesign is een ervaren en betrouwbare website bouwer voor ondernemers in het MKB. Met niet alleen de focus op een perfecte nieuwe website, maar ook op het hele proces daaromheen. Daarmee is De Webteur Webdesign de ideale partner voor een website voor uw onderneming. 

Bij De Webteur Webdesign krijg je:

  • Een veilige website met de beste beveiligingsmaatregelen.
  • Responsive website design die op alle apparaten perfect werkt.
  • SEO-optimalisatie voor een betere vindbaarheid en meer bezoekers.
  • Maatwerk website voor een unieke en professionele uitstraling en passend binnen de huisstijl van je onderneming.
  • Een super snelle website met korte laadtijden voor de beste gebruikerservaring.
  • 100% service en uitstekende support om je helemaal te ontzorgen.
  • 100% garantie voor het beste resultaat.
Website laten maken
Joomla website

Een Joomla website laten maken!

De Webteur Webdesign ontwikkeld alle websites met het betrouwbare content management systeem (CMS) Joomla. Joomla is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar biedt standaard ook veel mogelijkheden. Daarmee is Joomla niet alleen een robuust systeem, maar groeit het ook eenvoudig mee met de ontwikkelingen van je onderneming.

Waarom je als ondernemer in het MKB een nieuwe website door De Webteur Webdesign uit Apeldoorn laat maken?

Ben jij een ondernemer in het MKB die graag goed online zichtbaar is? Zoek je een unieke en professionele website design die echte werkt? Wil je een mooie en betaalbare website maar je hebt daar zelf geen kennis over of tijd voor? Werk je graag met een betrouwbaar webdesign bureau die uitstekende support en goede bereikbaarheid biedt?

De volledige service van De Webteur Webdesign

De Webteur Webdesign, een Joomla website bouwer voor ondernemers in het MKB!

Wat maakt De Webteur Webdesign in Apeldoorn uniek?

De Aanpak van De Webteur Webdesign is volledig gericht op de opdrachtgever. Ik neem de tijd om jouw onderneming, je product(en) en doelen te begrijpen. Zodanig dat ik een website kan ontwerpen en maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is naar de speciale behoeften en functies die voor jouw onderneming belangrijk zijn.
Zie ook Compleet en betaalbaar website laten maken

Is de nieuwe website mobielvriendelijk?

Al mijn websites maak ik in Joomla en met de template bouwer Yootheme. Die combinatie zorgt dat de website zich optmaal aanpast aan de verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones. De gebruikerservaring is daarmee optimaal.
Lees ook Top 5 aandachtsgebieden bij webdesign

Kan ik mijn huidige website laten vernieuwen?

Natuurlijk! Dat doe ik regelmatig en kan je bestaande website een complete make-over geven. Daarbij gebruik ik de nieuwste trends in ontwerp en de allernieuwste technologie. Je krijgt dan een nieuwe en moderne website die dankzij gericht onderhoud ook Up te Date blijft en je met je onderneming altijd online bereikbaar blijft.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Hoe veilig is een nieuwe website van De Webteur Webdesign?

Tegenwoordig is de veiligheid van een website een heel belangrijk gegeven. Standaard installeer ik geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voorzie ik iedere website van een SSL-certificaat. Ik bied veilige en betrouwbare hosting aan die dagelijks meerdere backup's maakt, en die op een Nederlandse server staat. Die hosting is daarnaast volledig geoptimaliseerd voor een Joomla website en daardoor extra veilig en supersnel.
Zie ook Betrouwbaar en veilige webhosting

Met welk CMS gebruikt De Webteur Webdesign?

Alle websites van De Webteur Webdesign worden gemaakt met Joomla. Dat is het beste systeem en bovendien kost het niets en is gratis te gebruiken. Daaroor kan ik tegen een eerlijke prijs een mooie en technisch goede websites maken en ontwerpen.
Zie ook Website laten maken met CMS Joomla.

Biedt De Webteur ook ondersteuning nadat de nieuwe website klaar is?

Absoluut. Ik zie goede service en goede support tijdens en na het maken van een nieuwe website als onderdeel van het gehele maakproces. Met mijn service- en onderhoudscontract zorg ik dat je Joomla website altijd Up to Date blijft en optimaal blijft functioneren. Dat is niet alleen belangrijk voor je continue online bereikbaarheid, maar ook voor de vindbaarheid van de website.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Wat voor garantie biedt De Webteur Webdesign

De garantie bij het maken van een nieuwe website bij De Webteur Webdesign is dat je als opdrachtgever volledig bij het hele proces betrokken bent en dus direct invloed hebt in het ontwerpproces. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken en dat wordt ook het bedrag wat je op je factuur terug zal zien. Daarnaast betaal je pas als de nieuwe website online is gezet op je domein en je helemaal tevreden bent.

Portfolio De Webteur Webdesign

Wat kost een nieuwe website bij De Webteur Webdesign uit Apeldoorn?

Een nieuwe website voor het MKB van De Webteur Webdesign is maatwerk en de kosten daarvan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste het aantal pagina's, maar vooral ook welke functionaliteiten moeten extra ingebouwd worden. We spreken vooraf een vaste prijs af en die betaal je pas als de nieuwe website geheel naar wens online staat. Daarnaast zijn er de periodieke onderhoudskosten en betaal je voor eventuele extra licentiekosten en de hosting. Je betaald een eerlijke prijs voor een website die klaar is voor de toekomst, met een ontwerp en uitstraling die helemaal past bij jouw onderneming.