Skip to main content
Jan Brokelman | De Webteur Webdesign Apeldoorn

Over mooie websites, De Webteur Webdesign en Jan Brokelman

Mijn naam is Jan Brokelman en mijn passie is om in een goede samenwerking met mijn opdrachtgevers professionele  websites te maken met een mooie vormgeving, het bieden van uitstekende service en het leveren van goede kwaliteit. Met als doel een tevreden klant die trots is op de nieuwe website.

Handtekening De Webteur Webdesign
Over De Webteur Webdesign

Over De Webteur Webdesign

Lijn

De naam Webteur staat voor kwaliteit en complete service. Zoals een traiteur een vakman is in het aanbieden van verse en lekkere maaltijden, ben ik met De Webteur de specialist om bedrijven, verenigingen en particulieren te voorzien van een mooie, professionele website met een uitstekende kwaliteit en service.

Over Jan Brokelman

Lijn

Jarenlang combineerde ik mijn functie van manager in de zorg met die van webdesigner in mijn eigen bedrijf De Webteur Webdesign. Als manager was het mijn ultieme doel en uitdaging om in een goede samenwerking met mijn teams te werken aan de beste zorg en de beste kwaliteit in een gastvrije omgeving. Ik werk het liefst in een omgeving van veranderen, verbinden en vooral van mooie uitdagingen aangaan. Inmiddels al heel wat jaren geleden heb ik de zorg vaarwel gezegd en volg ik mijn passie om als webdesigner te werken in mijn eigen bedrijf De Webteur Webdesign. Daar ga ik iedere keer opnieuw mooie uitdagingen aan, in goede samenwerking met mijn opdrachtgevers.

Over mijn passie als webdesigner

Lijn

Mijn passie (vanaf 2013) is mijn ervaringen in te zetten voor het realiseren van mooi en professioneel webdesign voor bedrijven, instellingen en particulieren. Het mag dan gaan om kleine of complexe en grote websites. Graag ga ik iedere keer opnieuw de uitdaging aan om een tot de verbeelding sprekende vormgeving te realiseren. Websites die opvallen, die zich onderscheiden, en die technisch goed in elkaar zijn gezet. Websites die naar volle tevredenheid van mijn opdrachtgevers zijn ontworpen en gerealiseerd.

Over samenwerken

Lijn

Daarnaast zet ik mijn ervaring graag in bij het begeleiden van het hele proces van ontwerp, realisatie, tot en met het succesvol leren werken met de (nieuwe) website. De opdrachtgever betrek ik volop bij het hele ontwikkelproces, van het begin tot na het moment van live gaan van de website. Waarbij ik trainingen en begeleiding aanbiedt in het werken met de nieuwe website omgeving.

Er is nog een aspect over samenwerking dat ik hier graag wil benoemen. Als kleine ondernemer (ZZP) werk ik geheel zelfstandig. Maar het vak van webdesign is heel breed en je kunt niet alles zelf. Daarom werk ik in een netwerk van eveneens zelfstandige webdesigners, developers, tekstschrijvers en SEO specialisten. Dat geeft mij een grote flexibiliteit en mogelijkheden in soms complexe opdrachten, en biedt tevens continuïteit en bedrijfszekerheid.

Interessant

Regelmatig schrijf ik in mijn blog artikelen die te maken hebben met het (laten) maken van een website. Hier alvast een kleine selectie: