Skip to main content
 • Portfolio De Webteur Webdesign

  Portfolio

  Een selectie van mijn werk

Wat klanten zeggen

 • Wim Priem

  NM Pijnacker

  Nadat we als verenigingsbestuur hadden nagedacht over wensen en eisen hebben we met De Webteur een goed gesprek gehad, hij voelde prima aan wat we wilden. De eerste demo van zijn concept was direct 'spot on'! We hebben aan dat eerste voorstel nauwelijks iets aan laten passen en zie nu. We zijn ongelofelijk content met onze site! Een super job van De Webteur waarbij grafische weergave en inhoudelijke teksten naadloos op elkaar aansluiten.

 • Mike van Weelden

  Projectis Bouwmanagement

  Eind 2021 hebben wij De Webteur – Jan Brokelman benaderd voor het ontwikkelen van een nieuwe website voor ons bedrijf Projectis Bouwmanagement. Jan heeft zich direct verdiept in ons bedrijf en de werkwijze waar wij voor staan. Duidelijk was dat door zijn ruime ervaring en technische kennis zaken snel op hun plek vielen. Zo wist hij onze eisen en wensen goed te vertalen en waar nodig bij te sturen. Wij zijn zeer tevreden over het resultaat. De website is herkenbaar en passend voor ons bedrijf. Naast het mooie en opvallende webdesign is de nieuwe website technisch ook goed in elkaar gezet en voldoet aan de eisen van deze tijd. Naast dat Jan de ontwikkeling van onze nieuwe website voortreffelijk heeft geleid, hebben wij Jan ervaren als een betrouwbaar, kundig en prettig mens om mee samen te werken. Wij kunnen De Webteur – Jan Brokelman dan ook van harte aanbevelen.

 • Marinus Beute

  Predikant De Voorhof

  "Al een tijdje was duidelijk dat onze website aan een update toe was. Samen met Jan hebben we overlegd wat we precies willen met de website en hoe dat er dan uit zou moeten zien. Plezierig in het werken met Jan is dat hij goed aanvoelt wat er nodig is en vrij snel kan werken. Zo heeft hij ook het nieuwe logo voor onze kerk ontworpen. Belangrijk speerpunt voor ons was gebruiksvriendelijkheid van de website, zowel voor de bezoeker als voor de mensen die content plaatsen. Daar heeft Jan ons goed mee geholpen. We zijn blij met het resultaat. De Voorhof heeft weer een mooi en overzichtelijk digitaal visitekaartje!"

 • Frank Vermeer

  Frankwandelt

  Jan heeft een schitterend design gemaakt voor mijn wandelsite Frankwandelt.nl. Precies wat ik zocht: professioneel en stijlvol, en tegelijk met een uitstraling die helemaal bij mij past. Het is ook erg prettig samenwerken met Jan: hij geeft uitstekende adviezen, luistert goed en voelt snel aan wat belangrijk is.

 • Rogier Dijkstra

  Reflaction

  Jan heeft mijn website ontworpen en onderhoud deze al een aantal jaren. Hij heeft een goed gevoel voor vormgeving en uitstraling.
  Hij denkt actief mee en zijn aanpak is persoonlijk en betrokken en dat is erg prettig. Verder werkt hij snel en zorgvuldig.
  Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de samenwerking.

 • Maarten Willemse

  Cabaretier

  De Webteur levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.

 • André Simonse

  ICF Apeldoorn

  Met Jan is het zeer plezierig om samen te werken. Hij heeft niet alleen veel geduld, maar wil ook een professionele website neerzetten waar hij zelf achter kan staan. Bijzonder hoe hij onze vormgeving kon omzetten naar een website. Daarnaast is diepgang geen probleem. Jan kijkt net zo lang, totdat er een passende oplossing is. Erg blij dat we de keuze voor Jan hebben gemaakt en zou ik ook zeer aanbevelen bij anderen.

 • S. Driessen

  Pniëlkerk

  "De Pnielkerk in Veenendaal heeft een nieuwe website door Webteur laten ontwikkelen.
  We zijn heel goed geholpen. Webteur biedt professionele, snelle en gerichte hulp bij het opzetten en inrichten van de website.
  En dit alles voor een zeer goede prijs!"

 • Wennie Schuitema

  Schuitema Inspecties

  Mijn wens was een duidelijke en vindbare website te krijgen. De Webteur heeft dat boven mijn verwachtingen gerealiseerd, dus helemaal goed. De reactie uit mijn werkveld zijn ook zeer postief. Jan nogmaals bedankt!

 • Christian Plakké

  BproCare

  "Als al snel blijkt dat het resultaat de vraag volledig beantwoord,
  geeft dat aan dat De Webteur een webdesigner is die ik graag aanbeveel."

 • Johan Lammers

  Lammers Support Group

  "De Webteur heeft meerdere websites voor ons gemaakt waar we erg tevreden mee zijn.
  Hij denkt mee en heeft gevoel voor stijl en kwaliteit."

 • Mirjam de Wilde

  Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve

  Jan heeft inmiddels voor mij de 3e vernieuwing van de site verzorgd met weer een fantastisch resultaat!
  Hij bijt zich vast in de materie, pakt zelfstandig initiatieven op en denkt vanuit de ondernemer mee.
  Klasse Jan!