• Portfolio De Webteur Webdesign

  Portfolio

  Een selectie van mijn werk

Wat klanten zeggen

 • Wim Priem

  NM Pijnacker

  Nadat we als verenigingsbestuur hadden nagedacht over wensen en eisen hebben we met De Webteur een goed gesprek gehad, hij voelde prima aan wat we wilden. De eerste demo van zijn concept was direct 'spot on'! We hebben aan dat eerste voorstel nauwelijks iets aan laten passen en zie nu. We zijn ongelofelijk content met onze site! Een super job van De Webteur waarbij grafische weergave en inhoudelijke teksten naadloos op elkaar aansluiten.

 • Frank Vermeer

  Frankwandelt

  Jan heeft een schitterend design gemaakt voor mijn wandelsite Frankwandelt.nl. Precies wat ik zocht: professioneel en stijlvol, en tegelijk met een uitstraling die helemaal bij mij past. Het is ook erg prettig samenwerken met Jan: hij geeft uitstekende adviezen, luistert goed en voelt snel aan wat belangrijk is.

 • Rogier Dijkstra

  Reflaction

  Jan heeft mijn website ontworpen en onderhoud deze al een aantal jaren. Hij heeft een goed gevoel voor vormgeving en uitstraling.
  Hij denkt actief mee en zijn aanpak is persoonlijk en betrokken en dat is erg prettig. Verder werkt hij snel en zorgvuldig.
  Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de samenwerking.

 • Maarten Willemse

  Cabaretier

  De Webteur levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.

 • André Simonse

  ICF Apeldoorn

  Met Jan is het zeer plezierig om samen te werken. Hij heeft niet alleen veel geduld, maar wil ook een professionele website neerzetten waar hij zelf achter kan staan. Bijzonder hoe hij onze vormgeving kon omzetten naar een website. Daarnaast is diepgang geen probleem. Jan kijkt net zo lang, totdat er een passende oplossing is. Erg blij dat we de keuze voor Jan hebben gemaakt en zou ik ook zeer aanbevelen bij anderen.

 • S. Driessen

  Pniëlkerk

  "De Pnielkerk in Veenendaal heeft een nieuwe website door Webteur laten ontwikkelen.
  We zijn heel goed geholpen. Webteur biedt professionele, snelle en gerichte hulp bij het opzetten en inrichten van de website.
  En dit alles voor een zeer goede prijs!"

 • Wennie Schuitema

  Schuitema Inspecties

  Mijn wens was een duidelijke en vindbare website te krijgen. De Webteur heeft dat boven mijn verwachtingen gerealiseerd, dus helemaal goed. De reactie uit mijn werkveld zijn ook zeer postief. Jan nogmaals bedankt!

 • Christian Plakké

  BproCare

  "Als al snel blijkt dat het resultaat de vraag volledig beantwoord,
  geeft dat aan dat De Webteur een webdesigner is die ik graag aanbeveel."

 • Johan Lammers

  Lammers Support Group

  "De Webteur heeft meerdere websites voor ons gemaakt waar we erg tevreden mee zijn.
  Hij denkt mee en heeft gevoel voor stijl en kwaliteit."

 • Mirjam de Wilde

  Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve

  Jan heeft inmiddels voor mij de 3e vernieuwing van de site verzorgd met weer een fantastisch resultaat!
  Hij bijt zich vast in de materie, pakt zelfstandig initiatieven op en denkt vanuit de ondernemer mee.
  Klasse Jan!


  Ook een website nodig?

  Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!


  © De Webteur Webdesign