Skip to main content
Website voor cabaretier Maarten Willemse

Maarten Willemse

Maarten bengt als cabaretier humor en muziek op zakelijke bijeenkomsten en is daarmee de hoogst gewaardeerde congrescabaretier in Nederland. 

Zicht op ieder detail

Maarten bereid zich net als ik, zorgvuldig voor en is nauwgezet als het op resultaat gaat. Hij is zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van zijn website en heeft onder meer zelf de teksten geschreven en op de website geplaatst. 

En daarom een resultaat waarbij Maarten precies heeft gekregen wat hij wilde en hem kennende zal hij geregeld blijven werken aan de teksten op zijn website.

Website cabaretier Maarten Willemse

Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Reactie Maarten

Vijf sterren waardering voor De Webteur Webdesign

Bij het doorspitten van een enorme hoeveelheid portfolio's op het internet kwam ik De Webteur Webdesign uit Apeldoorn tegen. Ik vond de door hem ontworpen websites eruit springen door hun mooie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, uitnodigende design.

Zijn prijzen bleken ook heel redelijk en ik heb hem daarom gevraagd om wwn website voor mij te maken. Deze is inmiddels af en ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Ik vond het veelvuldige contact met Jan tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van de website prettig en uiterst professioneel. Geen moeite was hem teveel, als ik opeens vroeg of iets toch totaal anders kon dan deed hij dat onmiddellijk. Waarbij hij me wel elke keer wees op de consequenties van mijn keuzes en me daarbij ook heeft behoed voor een paar missers. Kortom hij dacht continu mee en hij weet waar hij het over heeft.

Hij levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur Webdesign een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.