Skip to main content
  • Website voor cabaretier Maarten Willemse

    Maarten Willemse

    Maarten bengt als cabaretier humor en muziek op zakelijke bijeenkomsten en is daarmee de hoogst gewaardeerde congrescabaretier in Nederland. 

Zicht op ieder detail

Maarten bereid zich net als ik, zorgvuldig voor en is nauwgezet als het op resultaat gaat. Hij is zeer betrokken geweest bij de ontwikkeling van zijn website en heeft onder meer zelf de teksten geschreven en op de website geplaatst. 

En daarom een resultaat waarbij Maarten precies heeft gekregen wat hij wilde en hem kennende zal hij geregeld blijven werken aan de teksten op zijn website.

Website cabaretier Maarten Willemse

Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Reactie Maarten

Bij het doorspitten van een enorme hoeveelheid portfolio's op het internet kwam ik De Webteur tegen. Ik vond de door hem ontworpen websites eruit springen door hun mooie en tegelijkertijd gebruiksvriendelijke, uitnodigende design.

Zijn prijzen bleken ook heel redelijk en ik heb hem daarom gevraagd om 3 websites voor mij te maken. De eerste is inmiddels af en ik moet zeggen dat ik bijzonder tevreden ben. Ik vond het veelvuldige contact met Jan tijdens het ontwikkelen en ontwerpen van de site prettig en uiterst professioneel. Geen moeite was hem teveel, als ik opeens vroeg of iets toch totaal anders kon dan deed hij dat onmiddellijk. Waarbij hij me wel elke keer wees op de consequenties van mijn keuzes en me daarbij ook heeft behoed voor een paar missers. Kortom hij dacht continu mee en hij weet waar hij het over heeft.

Hij levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.