Skip to main content
  • Website voor PKN Lichtkring Alphen aan den Rijn

    PKN Lichtkring

    De nieuwe website voor de kerk van de Protestantse Gemeente De Lichtkring uit Alphen aan den Rijn was in snel tempo gerealiseerd. Met een enthousiast team is de oude website van meeer dan 3000 pagina's, omgezet naar deze gebruikersvriendelijke nieuwe versie.

Snelheid geboden

Wat moet je als de huidige provider je laat weten dat op korte termijn de stekker uit je 10 jaar oude website gaat, omdat deze niet meer voldoet aan de huidige eisen. Dan vorm je een goed team om je heen en ga je samen met De Webteur aan de slag om in korte tijd een nieuwe website te realiseren. Een mooi project waarbij ik, naast het ontwerpen en realiseren,  de redactie in meerdere online sessies heb mogen leren werken met de nieuwe website omgeving.


Status

Online

Adres

Bekijk deze website live

Geleverde diensten

Volledig nieuw website ontwerp

Ontwerp

Volledig nieuw ontwerp
Gebouwd in Joomla Responsive webdesign

Realisatie

Gebouwd in Joomla!
Begeleiding bij website beheer

Begeleiding

Ondersteuning bij beheer
SEO webdesign

SEO

Goede vindbaarheid
Goed website onderhoud

Onderhoud

Altijd "Up to date"

Hosting

Betrouwbaar & veilig

Reactie De Lichtkring

Jan heeft voor ons de nieuwe website van PKN Lichtkring gemaakt. Al tijdens het offerte-proces sprong Jan er uit door direct contact op te nemen en af te tasten wat precies onze wensen waren. Jan heeft ons uitstekend geholpen met nadenken over de vorm, had goede tips en adviezen en heeft ook onze redactie prima getraind. Het was goed te merken dat Jan ervaring heeft met het ontwikkelen van websites voor kerken.

Er stond behoorlijk wat tijdsdruk op het project doordat de support stopte op onze huidige website, maar de website was keurig op tijd af. Het was een bijzonder prettig traject en een goede samenwerking.