Compleet webdesign

betaalbaar en nog mooi ook

Webdesign gaat verder dan alleen het ontwerp

De Webteur is specialist als het gaat om mooi en eerlijk webdesign. Het ontwerp krijgt alle aandacht zodat het herkenbaar is en aansluit op de huisstijl van uw bedrijf of vereniging.

Tot in de kleinste detail moet het gewoon kloppen en perfect zijn. Maar het gaat verder dan alleen een perfect ontwerp. De website moet goed gevonden kunnen worden en ook goed beveiligd zijn tegen misbruik. Een website moet doen waar het voor bedoeld is.

Daarom wordt iedere website compleet geleverd met alle extra's en service waarmee de kwaliteit op een verantwoordelijke wijze is gewaarborgt. Een werkwijze waar u echt mee geholpen wordt.

De Webteur Webdesign Apeldoorn

Iedere website wordt compleet geleverd met

Template

Template

Een professionele template die sterk bepalend is voor de werking en de lay-out van de website. Deze wordt volledig aangepast aan de wensen en specifiek kleurgebruik van bijvoorbeeld de huisstijl.


Service en onderhoud

Service en onderhoud

Na het online gaan van de website is de service en het onderhoud drie maanden inbegrepen. Na die periode is het verstandig deze service voort te zetten.

Social Media integratie

Social media

Integratie van social media zoals Facebook, Linkedin, Twitter en Instagram.
Responsive design

Responsive design

Tegenwoordig een vanzelfsprekendheid dat een website responsive is en daardoor optimaal werkt op alle apparaten en schermen.


Veiligheid van een website

Veiligheid

Niet onbelangrijk in deze tijden is de beveiliging van de website. Die moet gewoon uitstekend zijn. Standaard wordt de website voorzien van een o.a. een firewal, backup mogelijkheid, sterke wachtwoorden en waar mogelijk een SSL certificaat..


SEO Zoekmachine Optimalisatie

SEO

SEO staat voor zoekmachine optimalisatie waardoor de website goed wordt geindexeerd in zoekmachines als Google en daardoor beter wordt gevonden.

Gebouwd in het CMS Joomla!

Webdesign met Joomla en Wordpress

De Webteur bouwt iedere website met het krachtige en flexibile CMS systeem Joomla. Met een enorme bibliotheek aan toepassingen is vrijwel aan alle wensen tegemoet te komen en zijn daardoor de mogelijkheden eindeloos.

Relevante artikelen

Een website laten maken, hoe werkt dat

Een website laten maken. Hoe werkt dat?

U hebt de keus gemaakt. U wilt een nieuwe website laten maken of uw oude laten vervangen voor een nieuwe en modernere versie. Dan komt direct de vr...
Wat heeft een webdesigner nodig aan informatie

Voorbereiding voor een nieuwe website

U wilt een nieuwe website laten maken en dan komt de vraag wat u daarvoor allemaal moet aanleveren bij uw webdesigner. Dat is per project verschill...
Zelf een website maken loont niet altijd

Zelf een website maken, loont dat?

Zelf een website maken voor je bedrijf is dat te doen en levert het op wat je doel is. Veel bezoekers en een stijgende omzet? Een website heeft al...

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!