Skip to main content

De Webteur Webdesign voor perfecte kwaliteit en mooi webdesign voor een eerlijke prijs.

De Webteur Webdesign uit Apeldoorn ontwikkeld mooie en professionele websites die goed werken.

Een goed werkende website is meer dan alleen wat tekst en afbeeldingen bij elkaar brengen en rangschikken. Er zijn talloze zaken die in de juiste combinatie en configuratie ervoor zorgen dat een website goed gaat werken en zijn doel behaalt. Dat doel is vooral de aandacht krijgen van de bezoekers. Zij zijn of worden uw toekomstige klanten. Vormgeving, inzicht, techniek en ervaring komen in een website van De Webteur altijd bij elkaar met een mooi resultaat. Er zijn vijf belangrijke gebieden die bij mij alle aandacht krijgen.

De Webteur Webdesign Apeldoorn

Usability

Ofwel de gebruikersvriendelijkheid van de website. De bezoeker moet op een prettige en overzichtelijke manier kunnen vinden wat hij of zij zoekt. Dat komt terug in de juiste teksten, de menustructuur en de layout. De website moet daarbij goed zijn afgestemd op de doelgroep.

Gebruikersvriendelijke website van De Webteur

SEO

Ofwel "Zoekmachine vriendelijk" wat ervoor zorgt dat de website wordt gevonden in zoekmachines zoals Google. Vrijwel iedereen gebruikt Google om te zoeken en te vinden. SEO vraagt veel aandacht bij het maken en ontwerpen van een website. Veel factoren bepalen het resultaat en de vindbaarheid.

SEO Zoekmachine vriendelijk webdesign

Responsive

Meer dan 65% gebruikt een smartphone of tablet om een website te bekijken. Daarnaast worden de computerschermen steeds groter. Responsive webdesign zorgt voor een optimale ervaring op alle schermgroottes en devices.

Responsive webdesign

Voorbeelden van responsive webdesign

Veiligheid

Tegenwoordig is er veel te doen over de veiligheid van het Internet. Iedere website moet op tijd worden geupdate en zijn voorzien van een SSL-certificaat waarbij al het dataverkeer versleuteld over het Internet wordt verstuurd. De Webteur geeft veel aandacht aan de veiligheid.
Veilige website

Mooi

Een mooie website valt op en zorgt ervoor dat de bezoeker langer op de website blijft en verder gaat kijken. De lay-out moet afgestemd worden aan de doelgroep, en herkenbaar zijn. Daarom krijgt de lay-out alle aandacht die het verdient.

Bij voorkeur werk ik met YOOtheme.
Zij ontwikkelen de perfecte en flexibele basis voor het ontwerpen en realiseren van iedere website.