Skip to main content

De Webteur Webdesign heeft veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van mooie en professionele websites.

De Webteur Webdesign maakt websites precies zoals u dat wilt.

"Een mooie unieke website als het digitale visitekaart voor uw bedrijf of organisatie."

zelfstandig webdesigner

Zelfstandig webdesigner

Met een professioneel netwerk

Ik ben een freelance webdesigner met jarenlange ervaring, en werk binnen een netwerk van zelfstandige Internetondernemers. Ik bied u daardoor betaalbare oplossingen die verder gaan dan alleen het ontwerpen en bouwen van een professionele website.

Focus op werk

Focus op het ontwerp

Tot op het kleinste detail

Een professionele website is er één die niet alleen mooi en creatief is vormgegeven, maar ook één die er tot in het kleinste detail goed uitziet. Bij mij ligt daar de focus op. Met een unieke en onderscheidende website valt u op en scoort u goed op het Internet.

Websites die werken

Website die echt werkt

Flexibel en eenvoudig

Met het Content Management Systeem Joomla! maak ik goedwerkende websites. Flexibel en eenvoudig in gebruik, voorzien van de nieuwste (Internet) technologieën. Daardoor werken mijn websites op alle apparaten goed (responsive).

Full Service webdesigner

Compleet webdesign

Website zonder zorgen

Naast een uniek ontwerp krijgt u bij mij ook een website die compleet wordt opgeleverd, met extra's als beveiliging, garantie op de gemaakte (prijs-) afspraken en een handleidingen voor als u straks zelf de website beheert.

Joomla Service en onderhoud

Service & onderhoud

De Webteur ontzorgt

U wilt graag een mooie en perfect werkende website, maar u hebt geen tijd om deze "Up to Date" te houden! Of u vindt dat lastig om zelf te doen! Laat mij dat voor u doen.

Lookbook

Deze website is al ontworpen als een lookbook op zich waarin iedere pagina een eigen ontwerp heeft. Daarnaast kunt u in mijn lookbook of portfolio verder kijken naar een selectie van gerealiseerde websites.

Wat klanten zeggen

Frank Vermeer

Frankwandelt

Jan heeft een schitterend design gemaakt voor mijn wandelsite Frankwandelt.nl. Precies wat ik zocht: professioneel en stijlvol, en tegelijk met een uitstraling die helemaal bij mij past. Het is ook erg prettig samenwerken met Jan: hij geeft uitstekende adviezen, luistert goed en voelt snel aan wat belangrijk is.

Rogier Dijkstra

Reflaction

Jan heeft mijn website ontworpen en onderhoud deze al een aantal jaren. Hij heeft een goed gevoel voor vormgeving en uitstraling.
Hij denkt actief mee en zijn aanpak is persoonlijk en betrokken en dat is erg prettig. Verder werkt hij snel en zorgvuldig.
Ik ben erg tevreden over het resultaat en over de samenwerking.

Maarten Willemse

Cabaretier

De Webteur levert snel werk en is uitstekend bereikbaar. Wat mij betreft is De Webteur een aanrader als je een mooie, creatief ontworpen en gebruiksvriendelijke website wilt laten maken voor een bijzonder redelijke prijs.

André Simonse

ICF Apeldoorn

Met Jan is het zeer plezierig om samen te werken. Hij heeft niet alleen veel geduld, maar wil ook een professionele website neerzetten waar hij zelf achter kan staan. Bijzonder hoe hij onze vormgeving kon omzetten naar een website. Daarnaast is diepgang geen probleem. Jan kijkt net zo lang, totdat er een passende oplossing is. Erg blij dat we de keuze voor Jan hebben gemaakt en zou ik ook zeer aanbevelen bij anderen.

S. Driessen

Pniëlkerk

"De Pnielkerk in Veenendaal heeft een nieuwe website door Webteur laten ontwikkelen.
We zijn heel goed geholpen. Webteur biedt professionele, snelle en gerichte hulp bij het opzetten en inrichten van de website.
En dit alles voor een zeer goede prijs!"

Wennie Schuitema

Schuitema Inspecties

Mijn wens was een duidelijke en vindbare website te krijgen. De Webteur heeft dat boven mijn verwachtingen gerealiseerd, dus helemaal goed. De reactie uit mijn werkveld zijn ook zeer postief. Jan nogmaals bedankt!

Christian Plakké

BproCare

"Als al snel blijkt dat het resultaat de vraag volledig beantwoord,
geeft dat aan dat De Webteur een webdesigner is die ik graag aanbeveel."

Johan Lammers

Lammers Support Group

"De Webteur heeft meerdere websites voor ons gemaakt waar we erg tevreden mee zijn.
Hij denkt mee en heeft gevoel voor stijl en kwaliteit."

Mirjam de Wilde

Bruidsboetiek De Blauwe Hoeve

Jan heeft inmiddels voor mij de 3e vernieuwing van de site verzorgd met weer een fantastisch resultaat!
Hij bijt zich vast in de materie, pakt zelfstandig initiatieven op en denkt vanuit de ondernemer mee.
Klasse Jan!