SEO zoekmachine optimalisatie

Zorgt dat uw website wordt gevonden!

seoWanneer uw nieuwe website online gaat dan wilt u natuurlijk ook dat er bezoekers komen. U hebt immers niets aan een prachtige website als niemand hem weet te vinden. Naast een mooie uitnodigende website waarbij bezoekers als vanzelf verder gaan kijken is het ook belangrijk dat zij uw website kunnen vinden. Deze bezoekers zijn straks wellicht uw klanten! Het is daarom belangrijk om ervoor te zorgen dat uw website vermeld staat in de meest populaire zoekmachines.

Zoekmachine optimalisatie (SEO) is één van de meest efficiënte en goedkoopste manieren om meer bezoekers te krijgen. Tijdens het ontwerpen van de website wordt hier voortdurend  rekening mee gehouden. Er wordt gelet op niet alleen de inhoud van de website (teksten, titels, links en afbeeldingen), maar ook de codering heeft een belangrijke functie. De kunst is daarbij gebruik te maken van de juiste zoekwoorden (keywords) die aansluiten bij het doel en de inhoud van de website.

Website scan

De Webteur maakt gebruik van een speciale SEO module die in uw website wordt geinstalleerd. Daarmee wordt de website gescant en wordt de website pagina voor pagina beoordeeld. Aan de hand van die beoordeling kan iedere pagina verder worden geoptimaliseerd precies zoals Google en andere zoekmachines dat graag willen zien. Daarmee optimaal gebruik maken van de vele SEO mogelijkheden die Joomla! biedt.

Ook uw bestaande Joomla! website kan door De Webteur op deze wijze worden geoptimaliseerd.

Lees ook: Vindbaarheid van uw website en het belang van linkbuilding