Skip to main content

De Webteur ontzorgt!

De Webteur Webdesign voor een altijd werkende Joomla website, perfecte service en onderhoud.

U doet waar u goed in bent en De Webteur Webdesign uit Apeldoorn zorgt voor uw website.

Service en onderhoud

Laat De Webteur Webdesign uit Apeldoorn uw website verzorgen. Een website heeft aandacht nodig om altijd optimaal te presteren. Op tijd updaten en een complete backup zorgen ervoor dat u niet voor verrassingen komt te staan. U bent altijd online en bereikbaar voor uw klanten.

Geen tijd om uw website Up to Date te houden, of u vindt het lastig om te doen? Geen nood! Veel klanten besteden dit aan mij uit. Ik zorg dat dit allemaal op tijd gebeurt en exact zoals u dat graag wilt hebben.

Handtekening De Webteur

Complete backup

Geregeld een goede en complete backup maken van uw website heeft al vaak bewezen dat dit niet alleen verstandig is, maar ook heel belangrijk. Gebeurt er wat, dan bent u zo weer online.

Backupplan De Webteur

Up to Date

Ook belangrijk is dat uw website wordt bijgehouden. Er verschijnen geregeld updates voor Joomla! die geinstalleerd moeten worden. Dat zorgt voor een 100% goed werkende website met de nieuwste technieken.

Daarnaast kan ik u alle andere werkzaamheden ook uit handen nemen, zoals het plaatsen van nieuwe content etc. 

Altijd online

Het is van doorslaggevend belang dat uw website op een betrouwbare en veilige server staat (hosting), die ervoor zorgt dat uw website snel laadt en altijd bereikbaar is. Ook dat kunt u via mij voordelig regelen.

Backupplan De Webteur