Altijd een

perfect werkende website

De Webteur ontzorgt!

U doet waar u goed in bent en De Webteur zorgt voor uw website

Service en onderhoud

Een website heeft aandacht nodig om altijd goed te presteren. Op tijd updaten en een complete backup zorgen ervoor dat u niet voor verassingen komt te staan. U bent altijd online en bereikbaar voor uw klanten.

Geen tijd om uw website Up to Date te houden of u vindt het lastig om te doen. Geen nood! Veel klanten besteden dit aan mij uit. Ik zorg dat dit allemaal op tijd gebeurd en exact zoals u dat graag wilt hebben.

Handtekening De Webteur

Complete backup

Geregeld een goede en complete backup maken van uw website is al vaak bewezen dat dit niet alleen verstandig is maar ook heel belangrijk. Gebeurd er wat, dan bent u zoweer online.
Backupplan De Webteur

Up to Date

Ook belangrijk is dat uw website wordt bijgehouden. Er verschijnen geregeld updates voor Joomla & Wordpress die geinstalleerd moeten worden. Dat zorgt voor een 100% goed werkende website met de nieuwste technieken.

Daarnaast kan ik voor u alle andere werkzaamheden ook uit handen nemen zoals het plaatsen van nieuwe content etc. 

Altijd online

Het is van dooslaggevend belang dat uw website op een betrouwbare en veilige server staat (gehost). Die ervoor zorgt dat uw website snel laad en altijd bereikbaar is. Ook dat kunt u via De Webteur voordelig regelen met een All-in Hosting pakket.

Backupplan De Webteur

Relevante artikelen

Bescherm en update uw website op tijd

Tijdig updaten beschermt uw website tegen cybercrime

Het is belangrijk om uw website op tijd te updaten en goed bij te houden. Internet is voortdurend in ontwikkeling. Op het gebied van de technologie...
Ik ben geen robot Recaptcha beveiliging website

Ik ben geen Robot!

Je website goed beschermen tegen spam en misbruik U komt ze vast wel eens tegen als u een formulier moet invullen op een website. Die vervelende r...
Bescherm en beveilig uw website tegen hacken en misbruik.

Geef internetcriminelen geen kans!

Wapen uzelf tegen internetcriminaliteit. Houd uw virusscanner en firewall up-to-date. Negeer verdachte e-mails. Wees voorzichtig met uw persoonlijk...

Ook een website nodig?

Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie!