Volledige service

geen zorgen meer over uw website !

De Webteur Webdesign biedt u volledige serviceUw website staat online, maar om deze website ook veilig te houden is regelmatig onderhoud wel noodzakelijk. Het is verstandig om steeds de nieuwste beveiligings updates te installeren. Eveneens is het aan te bevelen om regelmatig een backup van uw website en database te maken, als het dan toch een keer fout gaat zorgt De Webteur dat u weer snel online bent.

Volledige service

Ook zult u regelmatig nieuwe artikels, afbeeldingen of misschien wel nieuwe functies aan uw website willen toevoegen. Natuurlijk kan u dit allemaal zelf doen, maar wat indien u er niet de tijd voor vindt om dit goed te doen. Of dat u uw kostbare tijd liever besteed aan het runnen van uw bedrijf!
De Webteur kan dit allemaal voor u uitvoeren. Uw Joomla! website is bij ons in goede handen.

Geen strippenkaart en geen vast maandbedrag

Onderhoud van uw website is per maand verschillend. Soms komen er snel achter elkaar nieuwe (beveiligings) updates uit en soms is het maanden stil. Daarnaast is het afhankelijk van hoe vaak u wijzigingen en/of aanvullingen doorgeeft. Daarom worden alleen de effectieve uren per kwartaal in rekening gebracht. Bij werkzaamheden die meer dan een uur kosten wordt vooraf een prijsafspraak met u gemaakt.