Volledig webdesign

De Webteur gaat verder dan alleen het ontwerp!

Het gaat bij een goed ontwerp niet alleen om de inhoud van de website maar ook en minstens zo belangrijk, hoe uw website er uit ziet. Bij een slecht ontworpen website is bekend dat bezoekers meestal snel verder klikken. Het ontwerp van de website is een belangrijk deel van de werkzaamheden. Tot in de kleinste details moet de website er goed uit zien en moet het kloppen.

Maar het gaat bij De Webteur verder dan alleen een website! U krijgt een volledig pakket aan extra's en service waarmee ook de kwaliteit op een verantwoordelijke wijze gewaarborgt wordt.

Dat volledige pakket en service bestaat uit:

 • Volledig webdesign

  Template

  Voor iedere website wordt gebruik gemaakt van een professioneel ontworpen template. De template is bepalend voor de lay-out van uw website en vormt de basis van het ontwerp die verder wordt aangepast op uw wensen en speciefiek kleurgebruik van uw huisstijl. Daarnaast is de template ook bepalend voor de werking van de website en de gebruikersvriendelijkheid.
 • Responsive

  Responsive - Mobiel vriendelijk

  Wanneer een website is voorzien van een responsive design is deze altijd goed en overzichtelijk leesbaar op alle mogelijke schermen. Zoals op een smartphone, tablet en computerscherm.
  Wat is responsive webdesign
 • Techniek

  Nieuwste technieken

  Door het gebruik van professionele templates en het CMS (Content Management Systeem) Joomla! of Wordpress wordt automatisch van de nieuwste technieken en Internet standaarden gebruik gemaakt. Beide zijn krachtige en gebruikersvriendelijke systemen wat prettig aanvoelt als u zelf uw website wilt onderhouden.
  Wat is Joomla! en Wordpress
 • SEO - Zoekmachine optimalisatie

  SEO - Zoekmachine optimalisatie

  Natuurlijk moet uw website straks optimaal gevonden worden op het Internet. Uw website wordt SEO "zoekmachine vriendelijk" gemaakt. Vanaf de start van de werkzaamheden wordt hier maximaal rekening mee gehouden. Hiermee wordt u straks goed op het Internet gevonden.
  Wat is SEO
 • Cross Browser

  Cross-browser

  Naast het responsive webdesign wordt er ook voor gezorgd dat de website op alle moderne browsers zoals Firefox, Chrome, Safari, Opera en Windows Edge goed presteert.
 • Social Networking

  Integratie social media

  Niemand kan om de sociale netwerken heen als Twitter, Facebook, Linkedin etc. Daarom wordt standaard de integratie van deze netwerken meegenomen in het ontwerp. Uiteraard alleen als dat wenselijk is.
 • Firewall

  Beveiliging

  Standaard worden alle websites voorzien van een uitgebreid veiligheidsspakket. Dat betekend een firewall wat maximale beveiliging biedt tegen aanvallen en hackpogingen en een backup component waarmee op eenvoudige wijze een volledige backup van de website kan worden gemaakt. Daarmee is uw website zo weer online als er dan toch wat aan de hand blijkt te zijn.
 • Full Service

  Service en onderhoud

  Nadat uw website online is gegaan krijgt u nog drie maanden gratis service- en onderhoud. Na die periode kan deze service voortgezet worden en daarmee worden bij u alle werkzaamheden uit handen genomen en blijft uw website maximaal beveiligd en actueel.
  Wat houdt "Volledige Service" in