Skip to main content

Website maken met Joomla

Met het Content Management Systeem (CMS) Joomla bouwt De Webteur Webdesign uit Apeldoorn veelzijdig en flexibele websites. Joomla is een bijzonder krachtig en gebruikersvriendelijke systeem wat perfect past bij zowel kleine als grote websites. 

Wanneer jij een nieuwe Joomla website wilt laten ontwerpen en bouwen of je bestaande Joomla website wilt aanpassen of vernieuwen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in!
Vul hier een geldig Emailadres in!
Please write a subject for your message.
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer

Wat is Joomla?

Joomla is wereldwijd één van de meest gebruikte CMS systemen. Met Joomla kan je eenvoudig je website beheren en is het bijna eindeloos uit te breiden met extra functes. Daarom is Joomla het systeem dat lekker eenvoudig meegroeit met de ontwikkelingen van je bedrijf of organisatie. Bovendien is Joomla "Open Source" wat betekend dat het gratis wordt aangeboden. Ontwikkelaars van over de hele wereld werken voortdurend aan de verdere ontwikkeling en verbetering van Joomla. Wat je meteen kan zien als een waarborg voor de veiligheid en betrouwbaarheid van je website. 

Joomla voor de stabiele basis en YOOtheme voor het design.

Met Joomla legt De Webteur Webdesign een krachtig, stabiele, veilige en flexibele basis voor iedere website. Met Joomla heeft de website meteen al de meeste basisfuncties aan boord. De vormgeving wordt geregeld via een template. Hiervoor gebruik ik altijd YOOtheme. Met YOOtheme heb ik ongekende mogelijkheden om iedere website zijn eigen unieke webdesign "vormgeving" te geven die heel goed kan aansluiten bij de huisstijl van je bedrijf of organisatie.

Een website laten maken voor een eerlijke prijs en uitstekende service.

Ik heb als De Webteur Webdesign veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites met Joomla in combinatie met YOOtheme Pro. Omdat het systeem Joomla Open Source software is, en daardoor gratis is te gebruiken, kan ik een professionele website maken voor een eerlijke prijs. Je betaald dus geen licentiekosten voor het CMS. Ik ben een geregisteerde Expert van YOOtheme Pro en ik gebruik dit in gelicenseerde vorm voor iedere website. De kosten daarvan zijn opgenomen in mijn Onderhoud- en Service Pakket wat ik aanbeveel voor iedere website.

Waarom een website laten maken met Joomla?

Een website gebouwd met Joomla is een veilige en snelle website die technisch voorop loopt en veel flexibiliteit geeft en is eenvoudig in gebruik. 

Voordelen van een website met Joomla:

  • Een gratis (Open Source) CMS systeem.
  • Een betrouwbaar, krachtig en stabiel systeem.
  • Er wordt fulltime gewerkt aan verbeteringen en uitbreidingen

  • Eenvoudig uit te breiden met extra functies.
  • Eenvoudig in gebruik
  • Eenvoudig en uitgebreid gebruikersbeheer voor toegang tot de website (geregisteerde gebruikers) en voor redacteuren.
  • De ultieme basis voor een Maatwerk website voor een unieke en professionele uitstraling.

Joomla De Webteur Webdesign
Website laten maken
Joomla website

Een Joomla website laten maken!

De Webteur Webdesign ontwikkeld alle websites met het betrouwbare content management systeem (CMS) Joomla. Joomla is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar biedt standaard ook veel mogelijkheden. Daarmee is Joomla niet alleen een robuust systeem, maar groeit het ook eenvoudig mee met de ontwikkelingen van je vereniging.

Waarom je een nieuwe website door De Webteur Webdesign uit Apeldoorn laat maken met het CMS Joomla?

Ben jij een ondernemer die graag goed online zichtbaar is? Zoek je een unieke en professionele website design die echt werkt? Wil je een mooie en betaalbare website maar je hebt daar zelf geen kennis over of tijd voor? Werk je graag met een betrouwbaar webdesign bureau die uitstekende support en goede bereikbaarheid biedt?

De volledige service van De Webteur Webdesign

De Webteur Webdesign voor een Joomla website!

Wat maakt De Webteur Webdesign in Apeldoorn uniek?

De Aanpak van De Webteur Webdesign is volledig gericht op de opdrachtgever. Ik neem de tijd om jouw bedrijf, instelling of vereniging, de activiteiten en doelen te begrijpen. Zodanig dat ik een website kan ontwerpen en maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is naar de speciale behoeften en functies die voor jouw nieuwe website belangrijk zijn.
Zie ook Compleet en betaalbaar website laten maken

Is de nieuwe website mobielvriendelijk?

Al mijn websites maak ik in Joomla en met de template bouwer Yootheme. Die combinatie zorgt dat de website zich optmaal aanpast aan de verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones. De gebruikerservaring is daarmee optimaal.
Lees ook Top 5 aandachtsgebieden bij webdesign

Kan ik mijn huidige website laten vernieuwen?

Natuurlijk! Dat doe ik regelmatig en kan je bestaande website een complete make-over geven. Daarbij gebruik ik de nieuwste trends in ontwerp en maak ik gebruik van de nieuwste technieken zoals YOOtheme Pro. Je krijgt dan een nieuwe en moderne website die dankzij gericht onderhoud ook Up te Date blijft en je altijd online bereikbaar blijft.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Hoe veilig is een nieuwe website van De Webteur Webdesign?

Tegenwoordig is de veiligheid van een website een heel belangrijk gegeven. Standaard installeer ik geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voorzie ik iedere website van een SSL-certificaat. Ik bied veilige en betrouwbare hosting aan die dagelijks meerdere backup's maakt, en die op een Nederlandse server staat. Die hosting is daarnaast volledig geoptimaliseerd voor een Joomla website en daardoor extra veilig en supersnel.
Zie ook Betrouwbaar en veilige webhosting

Met welk CMS gebruikt De Webteur Webdesign?

Alle websites van De Webteur Webdesign worden gemaakt met Joomla. Dat is het beste systeem en bovendien kost het niets en is gratis te gebruiken. Daaroor kan ik tegen een eerlijke prijs een mooie en technisch goede websites maken en ontwerpen.
Zie ook Website laten maken met CMS Joomla.

Biedt De Webteur ook ondersteuning nadat de nieuwe website klaar is?

Absoluut. Ik zie goede service en goede support tijdens en na het maken van een nieuwe website als onderdeel van het gehele maakproces. Met mijn service- en onderhoudscontract zorg ik dat je Joomla website altijd Up to Date blijft en optimaal blijft functioneren. Dat is niet alleen belangrijk voor je continue online bereikbaarheid, maar ook voor de vindbaarheid van de website.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Wat voor garantie biedt De Webteur Webdesign

De garantie bij het maken van een nieuwe website bij De Webteur Webdesign is dat je als opdrachtgever volledig bij het hele proces betrokken bent en dus direct invloed hebt in het ontwerpproces. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken en dat wordt ook het bedrag wat je op je factuur terug zal zien. Daarnaast betaal je pas als de nieuwe website online is gezet op je domein en je helemaal tevreden bent.

Portfolio De Webteur Webdesign

Wat kost een nieuwe website bij De Webteur Webdesign uit Apeldoorn?

Een nieuwe website van De Webteur Webdesign is maatwerk en de kosten daarvan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste het aantal pagina's, maar vooral ook welke functionaliteiten moeten extra ingebouwd worden. We spreken vooraf een vaste prijs af en die betaal je pas als de nieuwe website geheel naar wens online staat. Daarnaast zijn er de periodieke onderhoudskosten en betaal je voor eventuele extra licentiekosten en de hosting. Je betaald een eerlijke prijs voor een website die klaar is voor de toekomst, met een ontwerp en uitstraling die helemaal past bij jouw onderneming.