Skip to main content

Website maken met YOOtheme Pro

YOOtheme Pro is een flexibele en veelzijdige tool die De Webteur Webdesign gebruikt om mooie en professionele websites te ontwerpen. Met YOOtheme Pro heb ik ongekende mogelijkheden om iedere website een unieke uitstraling te geven en om mooie resultaten te behalen. 

Wanneer je een unieke website wilt laten maken met YOOtheme Pro of je huidige website wilt vernieuwen? Informeer dan vrijblijvend naar de mogelijkheden.

Vul hier uw naam in!
Vul hier een geldig Emailadres in!
Please write a subject for your message.
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer

Een snelle en unieke website laten maken met YOOtheme Pro.

Met YOOtheme Pro ontwerp ik niet alleen websites die er mooi uitzien, maar maak ik ook volop gebruik van de vele mogelijkheden om je website naar een hoger niveau te tillen. En dan gaat het om het website ontwerp, maar ook in technische zin, zodat je website uitstekende prestatie heeft in snelheid en vindbaarheid.

Joomla en YOOtheme Pro een perfect koppel!

Ik maak bij al mijn website gebruik van het robuuste Content Management Systeem (CMS) Joomla. Dat legt een krachtige en flexibele basis voor iedere nieuwe website. Met YOOtheme Pro geef ik de website zijn unieke Look & Feel. Dit duo heeft in de basis al zoveel functie aan boord, wat maakt dat er niet veel extra's voor nodig is om een professionele en voordelige website te maken. 

Een website laten maken voor een eerlijke prijs en uitstekende service.

Ik heb als De Webteur Webdesign veel ervaring in het ontwerpen en bouwen van websites met Joomla in combinatie met YOOtheme Pro. Het systeem Joomla is Open Source software en is daardoor gratis te gebruiken. Dagelijks dragen wereldwijd veel ontwikkelaars bij aan de ontwikkeling en de verbetering van Joomla. Een waarborg voor een veilig systeem. Zelf ben ik een geregisteerde Expert van YOOtheme Pro en gebruik ik dit in gelicenseerde vorm voor iedere website. De kosten daarvan zijn opgenomen in mijn Onderhoud- en Service Pakket wat ik aanbeveel voor iedere website.

Waarom een YOOtheme pro website laten maken?

Een website gebouwd met YOOtheme Pro is een veilige en snelle website die technisch voorop loopt en heel veel flexibiliteit geeft in het ontwerpen. 

Voordelen van een website met YOOtheme Pro:

  • Een veilige en super snelle website.
  • Er wordt fulltime door YOOtheme gewerkt aan verbeteringen, optimalisatie en uitbreiding. Vrijwel maandelijks komen er meerdere een updates uit.

  • Responsive website design die op alle apparaten perfect werkt.
  • Veel mogelijkheden voor SEO-optimalisatie voor een betere vindbaarheid en meer bezoekers.
  • De ultieme basis voor een Maatwerk website voor een unieke en professionele uitstraling.

  • Eenvoudig om zelf aanpassingen te maken in teksten en afbeeldingen.
YOOtheme logo
Website laten maken
Joomla website

Een Joomla website laten maken!

De Webteur Webdesign ontwikkeld alle websites met het betrouwbare content management systeem (CMS) Joomla. Joomla is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar biedt standaard ook veel mogelijkheden. Daarmee is Joomla niet alleen een robuust systeem, maar groeit het ook eenvoudig mee met de ontwikkelingen van je vereniging.

Waarom je een nieuwe website door De Webteur Webdesign uit Apeldoorn laat maken met YOOtheme Pro?

Ben jij een ondernemer die graag goed online zichtbaar is? Zoek je een unieke en professionele website design die echt werkt? Wil je een mooie en betaalbare website maar je hebt daar zelf geen kennis over of tijd voor? Werk je graag met een betrouwbaar webdesign bureau die uitstekende support en goede bereikbaarheid biedt?

De volledige service van De Webteur Webdesign

De Webteur Webdesign voor een Joomla website met YOOtheme Pro!

Wat maakt De Webteur Webdesign in Apeldoorn uniek?

De Aanpak van De Webteur Webdesign is volledig gericht op de opdrachtgever. Ik neem de tijd om jouw bedrijf, instelling of vereniging, de activiteiten en doelen te begrijpen. Zodanig dat ik een website kan ontwerpen en maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is naar de speciale behoeften en functies die voor jouw nieuwe website belangrijk zijn.
Zie ook Compleet en betaalbaar website laten maken

Is de nieuwe website mobielvriendelijk?

Al mijn websites maak ik in Joomla en met de template bouwer Yootheme. Die combinatie zorgt dat de website zich optmaal aanpast aan de verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones. De gebruikerservaring is daarmee optimaal.
Lees ook Top 5 aandachtsgebieden bij webdesign

Kan ik mijn huidige website laten vernieuwen?

Natuurlijk! Dat doe ik regelmatig en kan je bestaande website een complete make-over geven. Daarbij gebruik ik de nieuwste trends in ontwerp en maak ik gebruik van de nieuwste technieken zoals YOOtheme Pro. Je krijgt dan een nieuwe en moderne website die dankzij gericht onderhoud ook Up te Date blijft en je altijd online bereikbaar blijft.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Hoe veilig is een nieuwe website van De Webteur Webdesign?

Tegenwoordig is de veiligheid van een website een heel belangrijk gegeven. Standaard installeer ik geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voorzie ik iedere website van een SSL-certificaat. Ik bied veilige en betrouwbare hosting aan die dagelijks meerdere backup's maakt, en die op een Nederlandse server staat. Die hosting is daarnaast volledig geoptimaliseerd voor een Joomla website en daardoor extra veilig en supersnel.
Zie ook Betrouwbaar en veilige webhosting

Met welk CMS gebruikt De Webteur Webdesign?

Alle websites van De Webteur Webdesign worden gemaakt met Joomla. Dat is het beste systeem en bovendien kost het niets en is gratis te gebruiken. Daaroor kan ik tegen een eerlijke prijs een mooie en technisch goede websites maken en ontwerpen.
Zie ook Website laten maken met CMS Joomla.

Biedt De Webteur ook ondersteuning nadat de nieuwe website klaar is?

Absoluut. Ik zie goede service en goede support tijdens en na het maken van een nieuwe website als onderdeel van het gehele maakproces. Met mijn service- en onderhoudscontract zorg ik dat je Joomla website altijd Up to Date blijft en optimaal blijft functioneren. Dat is niet alleen belangrijk voor je continue online bereikbaarheid, maar ook voor de vindbaarheid van de website.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Wat voor garantie biedt De Webteur Webdesign

De garantie bij het maken van een nieuwe website bij De Webteur Webdesign is dat je als opdrachtgever volledig bij het hele proces betrokken bent en dus direct invloed hebt in het ontwerpproces. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken en dat wordt ook het bedrag wat je op je factuur terug zal zien. Daarnaast betaal je pas als de nieuwe website online is gezet op je domein en je helemaal tevreden bent.

Portfolio De Webteur Webdesign

Wat kost een nieuwe website bij De Webteur Webdesign uit Apeldoorn?

Een nieuwe website van De Webteur Webdesign is maatwerk en de kosten daarvan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste het aantal pagina's, maar vooral ook welke functionaliteiten moeten extra ingebouwd worden. We spreken vooraf een vaste prijs af en die betaal je pas als de nieuwe website geheel naar wens online staat. Daarnaast zijn er de periodieke onderhoudskosten en betaal je voor eventuele extra licentiekosten en de hosting. Je betaald een eerlijke prijs voor een website die klaar is voor de toekomst, met een ontwerp en uitstraling die helemaal past bij jouw onderneming.