Skip to main content

Website met afgeschermde inhoud of intranet

De Webteur Webdesign maakt websites met de mogelijkheid voor een intranet waarbij gegevens afgeschermd kunnen worden. Dat is niet alleen handig, maar bevorderd ook de samenwerking binnen bedrijven, verenigingen of met je klanten.

Benieuwd naar een website met afgeschermde en beveiligde inhoud? Informeer dan vrijblijvend bij De Webteur Webdesign naar de mogelijkheden!

Vul hier uw naam in!
Vul hier een geldig Emailadres in!
Please write a subject for your message.
Vul hier uw bericht in!
Ongeldige invoer

Een website met afgeschermde gegevens

Ben je op zoek naar een website waarbij je bepaalde gegevens wilt afschermen? Gegevens die alleen zichtbaar en toegankelijk zijn na inloggen met een eigen unieke wachtwoord en gebruikersnaam? Ik ontwerp en bouw websites met het CMS Joomla, wat uitgebreide mogelijkheden biedt omdat op een veilige en gebruikersvriendelijk manier te regelen.

De Webteur Webdesign
een website met een inlog mogelijkheid

De oplossing voor

Specifieke klanten omgeving website

Klanten

Specifieke medewerkers omgeving website

Medewerkers

Specifieke leden omgeving website

Verenigingen

Geef je klanten, je medewerkers of de leden van je vereniging toegang tot hun eigen gegevens of stel extra functies beschikbaar.

Joomla website

Een Joomla website laten maken!

De Webteur Webdesign ontwikkeld alle websites met het betrouwbare content management systeem (CMS) Joomla. Joomla is niet alleen gebruikersvriendelijk, maar biedt standaard ook veel mogelijkheden. Daarmee is Joomla niet alleen een robuust systeem, maar groeit het ook eenvoudig mee met de ontwikkelingen van je vereniging.

Inloggen doe je zo!

Met een website van De Webteur Webdesign krijg je een gebruikersvriendelijk ontwerp en is het inloggen op een de website niet moeilijk en bijzonder klantvriendelijk. Met een eigen gebruikersnaam en wachtwoord log je in via het inlogformulier zoals hiernaast is weergegeven. Zijn die gegevens kwijt of vergeten? Geen probleem, de klant of medewerkers kan zelf snel een nieuwe opvragen. Het formulier kan worden aangevuld met een korte handleiding.

Waarom je als vereniging een nieuwe website door De Webteur Webdesign uit Apeldoorn laat maken?

Ben jij op zoek naar een professionele website voor je bedrijf of je vereniging? Zoek je een website die echt werkt? Wil je een mooie en betaalbare website? Maar je hebt daar zelf geen kennis over of tijd voor? Werk je graag met een betrouwbaar webdesign bureau die uitstekende support en goede bereikbaarheid biedt?

De volledige service van De Webteur Webdesign

De Webteur Webdesign, een Joomla website bouwer!

Wat maakt De Webteur Webdesign in Apeldoorn uniek?

De Aanpak van De Webteur Webdesign is volledig gericht op de opdrachtgever. Ik neem de tijd om jouw vereniging of bedrijf, de activiteiten en doelen te begrijpen. Zodanig dat ik een website kan ontwerpen en maken die niet alleen esthetisch aantrekkelijk is, maar ook gebouwd is naar de speciale behoeften en functies die voor jouw vereniging of bedrijf belangrijk zijn. Zoals bijvoorbeeld een eigen inlogomgeving of Intranet
Zie ook Compleet en betaalbaar website laten maken

Is de nieuwe website mobielvriendelijk?

Al mijn websites maak ik in Joomla en met de template bouwer Yootheme. Die combinatie zorgt dat de website zich optmaal aanpast aan de verschillende schermformaten, van desktops tot smartphones. De gebruikerservaring is daarmee optimaal.
Lees ook Top 5 aandachtsgebieden bij webdesign

Kan ik mijn huidige website laten vernieuwen?

Natuurlijk! Dat doe ik regelmatig en kan je bestaande website een complete make-over geven. Daarbij gebruik ik de nieuwste trends in ontwerp en de allernieuwste technologie. Je krijgt dan een nieuwe en moderne website die dankzij gericht onderhoud ook Up te Date blijft en je met je vereniging altijd online bereikbaar blijft.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Hoe veilig is een nieuwe website van De Webteur Webdesign?

Tegenwoordig is de veiligheid van een website een heel belangrijk gegeven. Standaard installeer ik geavanceerde beveiligingsmaatregelen en voorzie ik iedere website van een SSL-certificaat. Ik bied veilige en betrouwbare hosting aan die dagelijks meerdere backup's maakt, en die op een Nederlandse server staat. Die hosting is daarnaast volledig geoptimaliseerd voor een Joomla website en daardoor extra veilig en supersnel.
Zie ook Betrouwbaar en veilige webhosting

Met welk CMS gebruikt De Webteur Webdesign?

Alle websites van De Webteur Webdesign worden gemaakt met Joomla. Dat is het beste systeem en bovendien kost het niets en is gratis te gebruiken. Daaroor kan ik tegen een eerlijke prijs een mooie en technisch goede websites maken en ontwerpen.
Zie ook Website laten maken met CMS Joomla.

Biedt De Webteur ook ondersteuning nadat de nieuwe website klaar is?

Absoluut. Ik zie goede service en goede support tijdens en na het maken van een nieuwe website als onderdeel van het gehele maakproces. Met mijn service- en onderhoudscontract zorg ik dat je Joomla website altijd Up to Date blijft en optimaal blijft functioneren. Dat is niet alleen belangrijk voor je continue online bereikbaarheid, maar ook voor de vindbaarheid van de website.
Zie ook Volledige service en onderhoud van uw website

Wat voor garantie biedt De Webteur Webdesign

De garantie bij het maken van een nieuwe website bij De Webteur Webdesign is dat je als opdrachtgever volledig bij het hele proces betrokken bent en dus direct invloed hebt in het ontwerpproces. Vooraf wordt een vaste prijs afgesproken en dat wordt ook het bedrag wat je op je factuur terug zal zien. Daarnaast betaal je pas als de nieuwe website online is gezet op je domein en je helemaal tevreden bent.

Portfolio De Webteur Webdesign

Wat kost een nieuwe website bij De Webteur Webdesign uit Apeldoorn?

Een nieuwe website van De Webteur Webdesign is maatwerk en de kosten daarvan zijn afhankelijk van een aantal factoren. Als eerste het aantal pagina's, maar vooral ook welke functionaliteiten moeten extra ingebouwd worden. We spreken vooraf een vaste prijs af en die betaal je pas als de nieuwe website geheel naar wens online staat. Daarnaast zijn er de periodieke onderhoudskosten en betaal je voor eventuele extra licentiekosten en de hosting. Je betaald een eerlijke prijs voor een website die klaar is voor de toekomst, met een ontwerp en uitstraling die helemaal past bij jouw onderneming.