Skip to main content
Websites voor kerken

Websites voor kerken

De Webteur ontwerpt websites voor kerken.

Met een mooie, moderne en professionele website helpt De Webteur Webdesign kerken met het uitdragen waar je als kerk voor staat en in geloofd. Gemakkelijk in beheer en met uitgebreide support, service en goede beveiliging. 

Een goede website heeft een belangrijke rol in de communicatie naar buiten toe. Met informatie die er toe doet in een gebruikersvriendelijke en uitnodigende omgeving, waar de informatie snel is te vinden. De techniek moet veilig zijn en goed worden beschermd. En daarbij moet het werken met de website niet ingewikkeld zijn. 

Dat zijn de meest gevraagde voorwaarden die een kerk stelt als ik voor ze aan de slag ga om een mooie nieuwe website te ontwerpen en te realiseren. Ik begeleid kerken vaak in het hele proces van idee tot trainen in het werken met de nieuwe website.

Waarom De Webteur?

Als webdesigner heb ik een ruime ervaring in het maken en het onderhouden van de vaak uitgebreide websites voor kleine en grote kerken. Geregeld begeleid ik de kerken in het proces dat vooraf gaat aan het uiteindelijke ontwerp en de realisatie van de (nieuwe) website. Zo zet ik mijn ervaring en deskundigheid in voor een mooi en goed resultaat.

Begeleiding in proces website bouwen

Procesbegeleiding

Ondersteuning en begeleiding in het ontwerpproces, van het begin tot de realisatie van de (nieuwe) website.

Eenvoudig in beheer

Eenvoudig in beheer

De website krijgt een gebruikersvriendelijk structuur, en is eenvoudig te beheren door meerdere beheerders met ieder een eigen toegangsprofiel en bijbehorende rechten.

Flexibel

Voor alle websites wordt gebruik gemaakt van het krachtige Joomla! (Content Management Systeem). Door de schijnbaar eindelose toepassingen is het een flexibel systeem, het beheer simpel en zijn de kosten laag. Enkele voorbeelden zijn:

Flexibele informatie

Deel in een eenvoudige en gebruikersvriendelijk omgeving uw informatie. Van artikelen tot downloads en meer.

Intranet

Eenvoudige integratie van een Intranet voor een veilige en besloten omgeving. Joomla biedt vanzelf talloze fucties voor een Intranet. Voor een uitgebreid Intranet werk ik samen met Kerkintranet.

Koppeling app

Wanneer beschikbaar zijn er eenvoudig koppelingen te maken met bijvoorbeeld de Scipio Kerkapp voor bijvoorbeeld de Agenda en Nieuwsberichten.

Online kerkdiensten

Eenvoudige video integratie, zoals Youtube, en voor de online uitzendingen van uw kerkdiensten via de website. 

Christelijk Gereformeerde Kerken
International Christian Fellowship
Protestantse Gemeente

Kwaliteit vasthouden

Het is voor kerken soms lastig om de kwaliteit van de website vast te houden. Daarom bied ik ook na het online gaan van de nieuwe website een uitgebreide service aan voor onderhoud en begeleiding bij het werken met de website.