Skip to main content
Ondernemer in de horeca

Websites voor ondernemers

Jij jouw zaak, ik jouw website!
Websites voor ZZP'ers

Websites voor ZZP'ers

Jij jouw uitdagende opdracht,
ik jouw website!
Ondernemer met focus op succes

Websites voor het MKB

Jij de focus op het resultaat, Ik op jouw website!
Ondernemer met aandacht voor bedrijf

Websites voor bedrijven

Jij alle aandacht voor je bedrijf, Ik voor jouw website!

Websites voor ondernemers

Ik ontwerp mooie, professionele en creatieve websites voor ondernemers in het MKB en voor ZZP-ers. Betaalbaar en met uitgebreide service en onderhoud. Ik jouw website, en jij jouw zaak. Dan doen wij samen waar wij goed in zijn.

Goed ondernemer zijn is een druk bestaan. De tijd is kostbaar en dan schiet de website er vaak bij in. En dat terwijl in deze online wereld juist die website je digitale visitekaart is en daarom zo belangrijk. De eerste indruk is vaak van doorslaggevend belang voor een goed vervolg.

Ook op zoek naar een probleemloze en succesvolle website, maar bijvoorbeeld geen tijd?
Laten wij dan eens in gesprek gaan!

De Webteur

"Wanneer je een website belangrijk vindt en je er geen tijd voor hebt of omdat het niet jouw ding is!"

Stap voor stap

Een website is er niet ineens. We gaan stap voor stap aan het werk. We doen het samen, en ik neem je mee in het hele proces waarin ik zorg voor de website die past en gaat doen wat hij moet doen.

 • Stap 1

  In gesprek

  Samen gaan we in gesprek op jouw locatie. We bespreken alle aspecten van je bedrijf en hoe dat vertaald moet worden op de website. We inventariseren wat daarvoor nodig is en kijken hoe dit het beste gerealiseerd kan worden.

 • Stap 2

  Domein

  Als er nog geen domeinnaam is dan ga ik die aanvragen, net als de webshosting. Vervolgens ga ik die helemaal inregelen met alle emailadressen die je nodig hebt. Voor mijn klanten bied ik voordelige, snelle en betrouwbare webshosting aan. Is dit er allemaal al, dan is dat ook prima!.

 • Stap 3

  Aan de slag

  Als eerste gaan we zorgen voor de structuur van de website en wat daar aan teksten en afbeeldingen bij gaan horen. Zijn die er, dan ga ik een eerste ontwerp maken. Dat bespreken we, en passen het net zolang aan tot je helemaal tevreden bent.

 • Stap 4

  Online

  Dan gaat de website online op het juiste domein en zorg ik voor een goede beveiliging (SSL certificaat en firewall) en vindbaarheid.

Safety first

Online veiligheid is tegenwoordig een belangrijke vereiste!

SSL Certificaat

Het SSL certificaat zorgt voor een versleutelde verbinding van je website en je email. Niet alleen een noodzakelijke beveiliging volgens de wet op de privacy, maar ook een must om veilig te kunnen werken.

Firewall & monitoring

Neem je een Service- en Onderhoudscontract bij mij, dan zorg ik voor extra veiligheid en een 24/7 monitoring van de website op veiligheid en een goede werking.
Dat geeft extra zekerheid voor je online bereikbaarheid.

Aan de slag gaan

Relevantie blogpost